Team Building Oradea | Petreceri de Firma Oradea

O locație ideală pentru un team building lângă Oradea. Fie că este vorba de team building, petrecere de firmă sau petrecere de Crăciun, la Green Resort Șuncuiuș găsiți tot ceea ce vă doriți pentru echipa dumneavoastră, la o oră de Oradea.

Capacitate de cazare oct-mai

43 persoane

Capacitate de cazare iun-sep

51 persoane

Capacitate restaurant

60 persoane

Capacitate terasă

70 persoane

Evenimente corporate

Locație Team Building Lângă Oradea

Vă propunem o locație pentru team building cu o curte de peste 4000mp, unde puteți desfășura împreună cu echipa toate concursurile și jocurile posibile.

Dacă echipa este mai mare de 30 de persoane, vă punem la dispoziție DJ, sonorizare și lumini pentru a putea petrece până târziu în noapte.

Pe lângă cele enumerate mai sus, putem organiza pentru team building activități precum rafting, kayaking, via ferrata, drumeții cu ghid la peșteri + 6 puncte de belvedere, paintball, tir cu arcul, mountain roller, workshop de ceramică și multe altele.

Team Building Oradea

Locatie Team Building Cluj
Evenimente Corporate

Locație Evenimente Corporate Lângă Oradea

Putem găzdui o gamă variată de evenimente corporate în incinta Green Resort, datorită grădinii generoase, dar și a restaurantului de 120mp ce se poate transforma în sală pentru conferințe într-un timp scurt.

Restaurantul dispune de un ecran pentru proiecție cu diagonala de 320cm și de videoproiector.

Petrecere de Crăciun

Daca doriți sa organizați o petrecere de Crăciun pentru companie, vă putem ajuta să o duceți la un alt nivel. Suntem aici ca să facem petrecerea de Crăciun memorabilă, iar pentru asta putem organiza chiar și un foc de artificii sau să îl invităm pe Moș Crăciun.

Petrecere de Craciun
localizare Green Resort Suncuius

Unde suntem?

Green Resort se află la intrarea în Șuncuiuș dinspre Vadu Cirșului.

Pe cale rutieră, iată care sunt distanțele:

  • Centru Oradea - 60 km
  • Zona Industrială Vest - 92 km

Dacă optați pentru deplasarea cu trenul, gara Șuncuiuș se află la 4 minute de Green Resort.

Tarife Pentru Evenimente Corporate

Daca dorești să afli tarifele pentru evenimente corporate, detalii despre organizare sau pentru orice altă informație vă stăm la dispoziție.

Alocă câteva minute pentru completarea formularului de mai jos și în cel mai scurt timp primești o ofertă personalizată de la noi. Dacă doar vrei să afli disponibilitatea pentru o anumită perioadă contactează-ne telefonic sau scrie-ne din secțiunea de contact.

Step 1 of 6