Echitație în Bihor – stil Western

Echitația în sălbăticie, cu trasee pitorești pe cărări de munte, oferă o experiență incredibilă și autentică pentru iubitorii de natură și cai. Acest gen de aventură îmbină pasiunea pentru echitație cu explorarea peisajelor sălbatice și muntoase. Te așteptăm în Șuncuiuș, Bihor pentru a experimenta călăria în stil western.

Puteți vizita linkul cu activități în Șuncuiuș pentru o gamă mai largă de activități

Echitatie Bihor - Calarie Suncuius

Peisaje montane de vis

Începutul Aventurii

Călătoria ta începe într-un centru ecvestru situat într-o zonă montană. Acolo, vei întâlni ghizii și călăreții care împărtășesc aceeași pasiune pentru echitație în natură sălbatică. Caii masivi din rasa Semigreu Românesc, bine instruiți și prietenoși, îți vor fi parteneri de încredere în această călătorie.

Echitație pe Trasee Pitorești din Bihor

Traseele pe care le vei parcurge vor fi alese cu grijă pentru a-ți oferi priveliști spectaculoase și pentru a-ți pune abilitățile de călărie la încercare. Cărările de munte îți vor dezvălui peisaje impresionante, cu văi adânci și păduri dese. Fiecare viraj aduce cu sine o nouă descoperire, iar călăreții vor fi încântați de diversitatea peisajelor.

Conexiunea cu Natura

Echitația în sălbăticie oferă ocazia de a te conecta cu natura într-un mod profund. Simțurile tale vor fi trezite de sunetele păsărilor, mirosurile proaspete ale pădurii și vântul care mângâie fețele călăreților. În timp ce călătorești pe cărările de munte, vei observa flora și fauna locale, creând o experiență autentică și educativă.

Popasuri Relaxante

Pe parcursul călătoriei, vei face popasuri în locuri strategice, unde vei putea să te relaxezi și să te bucuri de peisaj. Poți savura un picnic în aer liber sau să admiri priveliștea de pe vârful unui deal. Aceste momente de respiro îți permit să te conectezi nu doar cu natura, ci și cu ceilalți călăreți și ghizii tăi.

Apusuri Magice

O parte specială a acestei aventuri este posibilitatea de a experimenta apusuri magice de pe spatele calului. Când soarele coboară deasupra vârfurilor munților, vei simți că faci parte dintr-un tablou natural de neuitat.

Concluzia Aventurii Călare

Odată ce traseul se apropie de final, vei păstra amintiri de neuitat și vei simți o conexiune mai profundă cu natura și cu acei nobili cai care te-au purtat prin peisajele sălbatice ale munților. Echitația în sălbăticie nu este doar o activitate recreativă, ci și o călătorie spirituală care te conectează cu frumusețea naturii și cu tine însuți.

Calarie Bihor

Tarife Echitație

Lecții de inițiere în Echitație:

90 Lei/persoană/cca 30 minute

Vârstă minimă 7 ani

Trasee de 1 oră pentru începători:

150 Lei/persoană

Vârstă minimă 10 ani

Trasee de 2 ore pentru avansați:

220 Lei/persoană

Vârstă minimă 10 ani

Trasee de 3 ore pentru avansați:

300 Lei/persoană

Vârstă minimă 10 ani

Trasee de 4 ore pentru avansați:

350 Lei/persoană

Vârstă minimă 10 ani

Rezervă ore de echitație

Step 1 of 2